Fransa’da Bugün başlayan yeni karantina kapsamında getirilen dışarı çıkma kısıtlamaları nedeniyle oluşturulması gereken zorunlu mazeret belgesi yayınlandı.

0
4946

Yeni mazeret belgeleri yayınlandı. Bugün başlayan yeni karantina kapsamında getirilen dışarı çıkma kısıtlamaları nedeniyle oluşturulması gereken zorunlu mazeret belgesi yayınlandı. Çalışanlar ve küçük çocuklarını okula götüren ebeveynlerin  tanzim etmek zorunda oldukları profesyonel mazeret bildirim belgesi ile eğitim-öğretim mazeret belgesi de erişime açıldı. 

İçişleri Bakanlığı’nın internet sitesinde bu sabah itibarıyla 3 ayrı mazeret belgesi yayınlandı. Daha önce oluşturulan belgelerin güncellenmiş hali hem kağıt üzerinde hem de elektronik ortamda doldurulacak şekilde tanzim edildi. Genel, eğitimsel ve profesyonel amaçlı mazeret belgeleri indirebilir veya direkt siteden doldurulabilir şekilde oluşturuldu.

Covid-19 salgınını dizginlemek amacıyla hükümet tarafından alınan, Başbakan Jean Castex tarafından duyurulan yeni kısıtlamalar nedeniyle, dışarı çıkmak için doldurulması gereken mazeret belgesi yayınlandı. İçişleri Bakanlığı’nın internet sitesinde indirilebilecek belgenin, elektronik versiyonu da bulunuyor. 

İçişleri Bakanlığı sitesinde belgelere ulaşmak için burayı tıklayın!

Genel Mazeret Belgesini indirmek için buraya tıklayın!

https://www.postafransa.com/wp-content/uploads/2021/03/19-03-2021-attestation-de-deplacement-derogatoire.pdf

Profesyonel amaçlı mazeret belgesi için aşağıdaki bağlantıya tıklayın !

https://www.postafransa.com/wp-content/uploads/2021/03/2021-03-19-justificatif-de-deplacement-professionnel.pdf

Eğitimsel amaçlı belgeyi indirmek için aşağıdaki linki tıklayın

https://www.postafransa.com/wp-content/uploads/2021/03/2021-03-19-justificatif-de-deplacement-scolaire.pdf

 

 

kaynak postafransa

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz